Vrijdag 28 september “Three Billboards outside Ebbing Missouri”, een film die je niet wilt missen!

Filmhuis Oldemarkt opent het nieuwe filmseizoen met een donker komisch drama. Deze film uit 2017 was één van de grote winnaars van de Golden Globes. 

Moeder Mildred huurt drie billboards om aan te kaarten dat de moordenaar van haar dochter nog niet is gevonden. Chief Willoughby leidde het onderzoek naar haar dood maar tot op heden is er nog geen dader gepakt. Op een van de billboards noemt Midred de chief bij naam. Dit leidt tot enorme opwinding in het plaatsje. De politie eist dat de billboards worden weggehaald, maar Mildred heeft legaal gezien het recht om deze teksten erop te zetten. En zij houdt voet bij stuk. 

Een verhaal met prachtige en onverwachte wendingen.  Vlijmscherpe dialogen combineren met diep menselijke gevoelens, waardoor je continue tussen een lach en een traan inzit. Bekijk hier de trailer van de film.

Inloop vanaf 19.00 uur, de film start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Entree € 7,50, inclusief koffie. Na afloop is er weer gelegenheid tot ontmoeten en bijpraten. 

Deze eerste avond kun je ook een (niet persoonsgebonden) seizoenkaart kopen voor alle films voor €37,50. (dat is 6 films voor de prijs van 5!) Kun je een avond niet? Dan mag iemand anders er gebruik van maken.

Geplaatst in Activiteiten