Windows 10 cursus


Er zij nog enkele plaatsen beschikbaar voor de cursus Windows 10 voor beginners, die eind januari van start gaat. Deze cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten. Er wordt een uitgebreid cursusboek bij verstrekt. Kosten € 85,– incl. koffie/thee en cursusboek.
Heeft u geen of weinig ervaring met werken op een computer of laptop en wilt u graag aan de slag op een Windows 10-computer, dan is deze cursus een aanrader.
Beginnershandelingen worden stap voor stap aangeleerd, zoals het aanzetten van de computer en het gebruik van de muis of het touchpad. Ook kunt u na doorwerken van dit cursus programma’s starten en sluiten en werken met het toetsenbord. Verder gaat u aan de hand van oefenvoorbeelden aan de slag met bestanden en mappen op uw pc en uiteraard maakt u ook in uw eigen tempo kennis met internet en e-mail. Ook krijgt u in deze praktische cursus een korte introductie in de mogelijkheden van de pc op het gebied van foto’s, video en muziek. 
Voor meer informatie en opgave app of bel Jan Smit tel. 06-40020372 of stuur een mail naar delanderijen.oldemarkt@gmail.com

Geplaatst in Activiteiten