Is een tablet ook wat voor mij?

Lijkt het u ook wel wat om gebruik te maken van een tablet of ipad, maar u twijfelt nog. Kom dan naar onze informatiebijeenkomsten. Daar kunt u kennismaken met een tablet of ipad. Dus u hoeft er zelf niet een te hebben, we beschikken over een aantal apparaten.  Kom naar De Landerijen op de dinsdagen 21 en 28 januari om 14.30 uur. We organiseren 2 bijeenkomsten waarbij u kennis kunt maken met deze tablets. Kosten € 3,00 per bijeenkomst incl. koffie/thee.
Wat is een tablet eigenlijk?
Een tablet is eigenlijk een computer met een aanraakscherm. U bestuurt de tablet dus door middel van uw vingers en er zit geen fysiek toetsenbord of computermuis aan vast.
Tablets zijn zeer veelzijdige apparaten, u kunt onder andere: Op het internet surfen, E-mail versturen, Allerlei apps gebruiken, Muziek luisteren, TV of films bekijken, Videobellen, Elektronische boeken lezen.

Dankzij haar vele functies begint de tablet voor steeds meer mensen een vervanger voor de traditionele computer te worden.

Laat u voorlichten: u hoeft zelf geen tablet te hebben, die hebben wij. (Uiteraard mag u uw eigen tablet ook meenemen). Bij voldoende belangstelling wordt er na deze bijeenkomsten een cursus voor tablets/ipads gegeven.
Wilt u aan deze 2 bijeenkomsten deelnemen stuur dan een mail naar delanderijen.oldemarkt@gmail.com of bel 06-83667141

Geplaatst in Activiteiten