Muzikale Tuin van De Landerijen 

De bewoners van de appartementen in De Landerijen hebben, op gepaste afstand, de laatste periode vaak genoten van muziek in de binnentuin.

Elly Zuiderveld en Jan Borgers verzorgden op een zonovergoten zaterdag op 11 april in het paasweekeinde een muzikaal optreden vergezeld door twee danseressen. Het draaiorgel Grote Dorus uit Wolvega draaide op de zonnige zaterdag 18 april hun vrolijke klanken in de binnentuin. Alie de Vries, onze muzikale dorpsgenoot, heeft de bewoners op donderdagavond 23 april vermaakt met mooie gevoelige Engels- en Nederlands talige liedjes. Koningsdag 27 april werd ingeluid met het Wilhelmus, gespeeld door dorpsblazers Piet van Noort en Sylvia Kuipers. Diezelfde middag genoten de bewoners van een optreden van Daniël Oostra, gesponsord door rijwielhandelaar Ten Veen. Woningbouwvereniging Wetland Wonen regelde vrijdag 1 mei het draaiorgel De Parel uit Meppel, helaas was het wat druilerig weer waardoor de bewoners achter de ramen genoten van de draaiorgelklanken. Binnenkort komt Sander Metz een uur optreden in de binnentuin, op initiatief van het bestuur van De Landerijen. 

Zeven optredens in een maand tijd, wat een genot om bij een muzikale binnentuin te kunnen wonen! Namens de bewoners en het bestuur van de Stichting De Landerijen willen we de sponsoren én dorpsgenoten enorm bedanken voor deze muzikale ondersteuning in de Coronatijd. Mocht u ook zin hebben om uw muzikale talenten te delen door middel van een binnentuin optreden in De Landerijen dan bent u van harte welkom! Neem daarvoor even contact op met het bestuur van Stichting De Landerijen, telnr. 06-83667141, of mail naar delanderijen.oldemarkt@gmail.com

Beeldbellen

Wilt u meer informatie over hoe u kunt beeldbellen met uw familie of kennissen? De digitale cursussen die hierover gegeven worden in De Landerijen kunnen helaas niet doorgaan. Daarom is er uitleg en informatie over beeldbellen  geplaatst op de website van De Landerijen, onder het tabblad nieuws.

Geplaatst in Activiteiten